Ett barnrum kan vara både det roligaste och svåraste rummet att inreda. Detta då man måste tänka på funktion och stil. Av den anledningen är det guld värt när man kan ta del av olika tips.

6409476-don-t-break-my-towerTidningen Expressen är otroligt bra på att dela med sig av olika tips på hur man kan förbättra och förändra sitt liv. Och de har även en artikel om just hur man ska tänka för att inreda ett barnrum på ett mycket inspirerande sätt. För visst kan du bara tänka roliga möbler som barnen tycker är fina. Men ska man få till en barnrum som barnet kan vara i och leka i samtidigt som det inte blir allt för stökigt så gäller det att klura på hur man ska kunna lösa förvaring på bästa sätt.

Vad som de flesta kan hålla med om är att förvaringen är otroligt viktig och när det kommer till barnrum så kan man även vara lite kreativ med hur man ska gömma sina ägodelar. Något som är otroligt fint är att fråga sitt barn hur det vill ha sitt rum, kanske får man svaret att det ska vara en magisk värld eller att man ska känna att man befinner sig i en film eller liknande. Då är det bara att låta kreativiteten flöda – och tänk på att det kan ta tid. I en annan artikel på Expressen kan man läsa att en inredningsdesigner säger att det personliga inte ligger i det materiella och det ska man försöka få en sorts trygghet utav och inte stirra sig blid på olika ting utan för att få en känsla – rätt känsla.

Låt kreativiteten flöda

Det fantastiska med att inreda barnrum är att man verkligen kan låta fantasin att flöda. Ett barnrum är unikt då det behöver inte se lika dant ut som de resterande rummet som kan vara hämtade ut ett reportage ur Skönahem exempelvis. Välj att framkalla bilder online av de ni fotat för att skapa minnen på väggarna och med det fylla rummet med värme – mer personligt än så kan det knappast bli.