Börja köpa julklappar i god tid

Något som verkligen är underbart med barn är deras förmåga att roa sig och sysselsätta sig med minsta lilla. Ger man dem en sten så lyckas de i princip roa sig med denna. Deras förmåga att ha roligt även i tråkiga stunder, klara sig själva enbart med sin livliga fantasi och så vidare är några att de saker som gör dessa små liv så fantastiska.

Självklart har barnen rätt att få riktiga, roliga leksaker och gosedjur också och inte bara tråkiga saker som de sedan, med hjälp av fantasin, kan göra roliga. Barn gillar stora gosedjur, leksaker som låter och rör sig, spännande spel och utmaningar, ritblock, pussel och mycket mer. Eftersom barn ska få vara lyckliga och endast är värda det bästa så är det såklart något man som förälder vill försöka ge dem. Tiden går snabbt och snart är julen ett faktum. En idé kan vara att börja kika efter julklappar redan nu. Genom att sprida ut julklappsshoppingen på flera månader behöver inte ekonomin ta lika mycket stryk i juletider.

Julklappar med röda snörenDet mesta kan man dessutom köpa online så julhandlingen behöver varken bli stressig eller ta särskilt lång tid. Var ute i god tid, kolla runt online eftersom webbutikerna ofta har större utbud och lägre priser.

Såhär såg prognosen ut inför förra årets julhandel. Hur vida vi slår shopping rekord även i år får vi väl helt enkelt vänta och se. Läs hela artikeln här.

”Hushållen har mer pengar i plånboken än någonsin tidigare. Men skuldkrisen i Europa sprider oro och handeln är dessutom hårt konkurrensutsatt från andra branscher.

Mat, sport och leksaker blir årets vinnare, enligt HUI.

– Det är tradition att julhandeln slår rekord. De senaste femton åren har den alltid gjort det. Men i år har vi på allvar fått fundera på om den trenden fortsätter, säger Jonas Arnberg, analytiker på HUI.”

 
 

About the author

More posts by